Amsterdam, 3x lekker eten

Beulings
Beulingstraat 9
1017 BA Amsterdam
http://www.beulings.nl

Een parel ! Vanaf het moment dat je hier binnenstapt voel je liefde en passie voor eten en gastvrijheid. Frisse zaak met stijlvolle tafels en stoelen. De open keuken waar alle koks niet alleen bereiden maar ook de gerechten komen brengen staat middenin de zaak. Vanaf begin tot einde is het menu een feest. Veel smaak, prachtige amuses ( hoezo veel amuses zijn uit..) en prachtige opgemaakte borden, maar allemaal zonder poes pas, stijlvol en smaakvol.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, lekkere wijnen. Probeer de Maria Andrea Ribeiro, heerlijk!

Gebroeders Hartering
Peperstraat 10 hs
1011 Tl Amsterdam
http://www.gebrhartering.nl

Prachtig pand van buiten en binnen kom je in een prettige stoere sfeer. Bediening buitengewoon aardig en behulpzaam. heerlijk zitten en kijken in de open keuken. Veel wijnen per glas en allemaal afgestemd op het menu. Geen kaart, wel een bord met gerechten van die dag. Veel vlees, prachtige boerse plank met allemaal heerlijke hammen.
Ook keuze voor vis en veggie liefhebbers.
Ongedwongen omgeving, prima prijs kwaliteit!

Bistrot Neuf
Haarlemmerstraat 9
1013 EH Amsterdam
http://www.bistrotneuf.nl

Dit is één van de leuke plekken in de Haarlemmerstraat, loop zeker dit straatje nog even op en neer voor talloze leuke winkels. Bistrot Neuf, waar je het gerecht kiest bij de wijn. Prachtige wijnen, allemaal te proeven per glas. Het eten is eenvoudig, goed van smaak maar verwacht geen culinaire hoogstandjes. beetje kruip door sluip door pand met leuke nisjes op zeer privé te zitten. Je kan van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat genieten in deze gezellige wijnbar/restaurant. Ook heerlijk om na de film of voorstelling hier nog te kunnen dineren!