Mevrouw De Vries kookt in Atelier Albert Geertjes

Oktober 2020.

In verband met de RIVM richtlijnen vanwege corona kunnen we helaas geen gasten ontvangen voor een diner.

 

Met objecten, beelden, licht, tafels en stoelen van Albert,

ons atelier is beschikbaar voor lunch, private dining, hapjes, workshops. Vanaf 5 personen tot 10 personen. In verband met de anderhalve meter maatregelen zit iedereen aan een eigen tafeltje op, inderdaad, anderhalve meter afstand van elkaar.

Op deze unieke locatie geniet u niet alleen van heerlijke gerechten [zoveel mogelijk biologisch & streek producten] maar ook van alle door Albert ontworpen objecten. Van de stoel waarop u zit, de tafel waaraan u eet, de wijnkoeler voor de wijn, de kandelaar op tafel… kortom een inspirerende plek met een hoge conversatie waarde.

Als u mij de vrijheid geeft een mooi menu voor u samen te stellen laat ik u een reis door de wereld maken in smaken. Of u nu kiest voor aziatisch, Mediterraan, Midden Oosters, Peruviaans, Noord Europees of gewoon een lekkere groentesoep en Hollandse kost, ik maak de gerechten met een twist, vol smaak en soms deconstructief [ om maar dichtbij de kunst te blijven…]

Met veel genoegen laat ik u de ruimte zien en vertel over de mogelijkheden van het Atelier.

Voor een afspraak kunt u mij bereiken op 06-21547312 of mailen naar heleen@mevrouwdevries.net of atelier@geertjes.nl

De [vergader] tafel bestaat uit -11- tafeltjes van verschillende materialen (met dezelfde afmeting en hoogte) en kunnen afhankelijk van uw wensen als één grote tafel gebruikt worden of als afzonderlijke tafel.

 

http://www.geertjes.nl